lukaszzsch Opublikowano 10 Października 2019 Opublikowano 10 Października 2019 Witam, Temat wyglada dziwnie, ale problem dość poważny. Jako fan siodeł Brooksa nie uznaję majtek z pampersem. Jeżdżę aktualnie w głupich spodniach biegowych i te są ok. Niestety marznie mi ... no genitalia mi marzną. Jest na to jakiś sposób?
JaW Opublikowano 10 Października 2019 Opublikowano 10 Października 2019 Bokserki termiczne bez wkładki. 1
Gość Opublikowano 10 Października 2019 Opublikowano 10 Października 2019 Gacie z membraną. Np. takie: link
elmapeto Opublikowano 10 Października 2019 Opublikowano 10 Października 2019 Albo takie spodnie jeśli chcesz iść na całość https://allegro.pl/oferta/klan-bielizna-ogrzewana-kalesony-ogrzewane-m-6632419878 ...A tak na poważnie to nie żarty. Kolega z pracy, całoroczny rowerzysta jak ja, w zeszłym roku miał straszne problemy przez przeziębienie krocza. Gruczoły krokowe , gdy już je przewieje , potrafią srogo dać się we znaki. Na pewno termiczne gacie pomogą w jakimś stopniu. 1
lukaszzsch Opublikowano 10 Października 2019 Autor Opublikowano 10 Października 2019 Zamówiłem termo-gatki brubecka. Od czegoś trzeba zacząć. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Wojtek O. Opublikowano 16 Października 2019 Opublikowano 16 Października 2019 (edytowane) @Sziva Widze ty dobrze wiesz co facetom na tyłek polecić Brubeck dobra firma, będziesz Pan zadowolony. Mnie jak dotąd wystarczała termoaktywna bielizna. Ale dawno zimą nie jeździłem. Ehhh.. młodość wspomnienia błądzenia w śnieżycy.... Edytowane 16 Października 2019 przez Wojtek O.
Gość Opublikowano 17 Października 2019 Opublikowano 17 Października 2019 9 godzin temu, Wojtek O. napisał: @Sziva Widze ty dobrze wiesz co facetom na tyłek polecić Męża mam, a ten jak się przeziębi, to mamy koniec świata w domu
Wojtek O. Opublikowano 17 Października 2019 Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) Męski katar straszna rzecz. W sumie dla mnie też ciekawe że łatwiej iśc do pracy ze złamanym żebrem, czy palcami stopy... niz z katarem. Ja jak miałem grype to mnie żona z domu wyrzuciła. A potem sie rozwiodła. Edytowane 17 Października 2019 przez Wojtek O. 1
Rekomendowane odpowiedzi