Skocz do zawartości

Strava, jak wykonać edycję utworzonego segmentu.

Rafaello

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Utworzyłem segment, ale nie widać go na mapie podczas szukania segmentów. Podejrzewam, że utworzyłem go z opcją Private.

Jak wykonać edycję utworzonego segmentu. Szukałem i się nie doszukałem takiej możliwości.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Strava ma te pokazywanie segmentów dziwnie zrobione, bo niektóre widać dopiero przy pewnym poziomie powiększenia. A prywatnych segmentów w Segment Explorerze nigdy nie wyświetla.

Opublikowano (edytowane)

Jeśli masz go w jakiejś przejechanej trasie to otwierając ja w przeglądarce przewin do "Segments" kliknij na segment aby zaznaczyć rozszerzony widok na liście "Top 10" wybierz "View full leaderboard" w otwartej stronie odnajdź "Actions" i wybierz "Edit". Powinno pomóc.

Edytowane przez Red
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy trzeba tworzyć 2 razy ten sam segment w dwóch kierunkach kiedy jeden z nich jest zdecydowanie trudniejszy?

Opublikowano

Każdy segment jest jednokierunkowy, o ile dobrze rozumiem pytanie 🤔

Opublikowano

Dokładniej chodzi i to, że ten sam odcinek w jedną stronę jest dużo łatwiejszy niż w drugą. Stąd pytanie czy trzeba robić 2 osobne segmenty czy Strava jakoś sama sobie to poukłada?

Opublikowano

Jak chcesz żeby segmenty istniały w obie strony, to musisz stworzyć segment dla każdego kierunku osobno.

• Lubię to! 1