Rafaello Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Cześć. Utworzyłem segment, ale nie widać go na mapie podczas szukania segmentów. Podejrzewam, że utworzyłem go z opcją Private. Jak wykonać edycję utworzonego segmentu. Szukałem i się nie doszukałem takiej możliwości. Pozdrawiam.
pinok Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 Dashboard/My segments/Created segments.
Gość Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 Strava ma te pokazywanie segmentów dziwnie zrobione, bo niektóre widać dopiero przy pewnym poziomie powiększenia. A prywatnych segmentów w Segment Explorerze nigdy nie wyświetla.
Red Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 (edytowane) Jeśli masz go w jakiejś przejechanej trasie to otwierając ja w przeglądarce przewin do "Segments" kliknij na segment aby zaznaczyć rozszerzony widok na liście "Top 10" wybierz "View full leaderboard" w otwartej stronie odnajdź "Actions" i wybierz "Edit". Powinno pomóc. Edytowane 2 Października 2019 przez Red
Iru Opublikowano 10 Maja 2020 Opublikowano 10 Maja 2020 Czy trzeba tworzyć 2 razy ten sam segment w dwóch kierunkach kiedy jeden z nich jest zdecydowanie trudniejszy?
Shrink Opublikowano 10 Maja 2020 Opublikowano 10 Maja 2020 Każdy segment jest jednokierunkowy, o ile dobrze rozumiem pytanie 🤔
Iru Opublikowano 11 Maja 2020 Opublikowano 11 Maja 2020 Dokładniej chodzi i to, że ten sam odcinek w jedną stronę jest dużo łatwiejszy niż w drugą. Stąd pytanie czy trzeba robić 2 osobne segmenty czy Strava jakoś sama sobie to poukłada?
nctrns Opublikowano 11 Maja 2020 Opublikowano 11 Maja 2020 Jak chcesz żeby segmenty istniały w obie strony, to musisz stworzyć segment dla każdego kierunku osobno. 1
Rekomendowane odpowiedzi