revolta1 Opublikowano 12 Listopada 2020 Opublikowano 12 Listopada 2020 Godzinę temu, Zgred napisał: to 20-35km/h To musisz mieć naprawdę mocne światło bo w ciemności 30 km/h bez mocnego światła pokazującego przeszkody. dziury, korzenie... To wypadek gotowy
Chrismel Opublikowano 12 Listopada 2020 Opublikowano 12 Listopada 2020 Problemem może nie być nawet siła światła tylko to że przód roweru porusza się góra-dół i jeżeli lampa nie oświetla szeroko w tym zakresie (a tak jest zazwyczaj) zasięg ulega drastycznemu skróceniu. Dlatego wspomniałem o Knog PWR Mountain i kołowym rozkładzie co w znacznym stopniu eliminuje ten efekt. Z lampką innego typu trzeba po prostu zwalniać. Ale jak budżet jest ograniczony to i tak lepiej przyhamować czasami lub nawet często niż siedzieć w domu.
revolta1 Opublikowano 12 Listopada 2020 Opublikowano 12 Listopada 2020 Ja w lesie używam armytreka wizarda 1670lm świeci szeroko, bardzo szeroko, i daleko. No nie jest ładowany na USB, i nie jest może latarka rowerowa. Ale w lesie ścianą światła.
Zgred Opublikowano 13 Listopada 2020 Opublikowano 13 Listopada 2020 Dziękuję za porady. Zakupiłem Lightake 4T6 XML CREE LED. Sorki za język gąsienicy od czołgu ubabranej w smole ale innego filmu nie znalazłem. Dźwięk można wyłączyć ale obraz pokaże wszystko. Myślę że to dobry zakup.
Zgred Opublikowano 15 Listopada 2020 Opublikowano 15 Listopada 2020 I stała się jasność.Rozmazane bo szybko dość jechałem.
Rowerowa Szajba Opublikowano 27 Listopada 2020 Opublikowano 27 Listopada 2020 W dniu 28.09.2019 o 21:48, Sziva napisał: https://allegro.pl/oferta/przednia-lampka-rowerowa-led-xpg350-latarka-usb-7574082159 Witam jak oceniacie ta lampke rowerową? Ktos ja posiada, ile na jednym ładowaniu wytrzymuje i czy warto sie nia zainteresować?
Rekomendowane odpowiedzi