maszkara72 Opublikowano 14 Września 2019 Opublikowano 14 Września 2019 Siemka.Potrzebuję przedniej lampki na szosę.Pomyślałem o dwóch modelach...Pierwsza to sprawdzony przez wielu rowerzystów,,Conwoy s2",na tomiast druga to ta z linku https://allegro.pl/oferta/przednia-lampka-prox-sirius-900-lm-2xcree-xp-usb-7869225837.Wiem,że obydwa modele są zupełnie o innym działaniu.Może,ktoś z Was ma tego Proxa,interesuje mnie on ze względu na dużą jasność i dobrą baterię.
Yan Opublikowano 15 Września 2019 Opublikowano 15 Września 2019 Pytanie do czego potrzebujesz tej lampki? Do jazdy po mieście czy prucia po lesie 30-35km/h w dół po korzeniach.
pmedela Opublikowano 15 Września 2019 Opublikowano 15 Września 2019 (edytowane) Na "szosie" 30-35km/h w dół po korzeniach, po lesie ??? Nonono... Edytowane 15 Września 2019 przez pmedela
maszkara72 Opublikowano 15 Września 2019 Autor Opublikowano 15 Września 2019 (edytowane) Do jazdy na szosie poza terenem miejskim,czyli w małych wioskach. Edytowane 15 Września 2019 przez maszkara72
Medzamir Opublikowano 15 Września 2019 Opublikowano 15 Września 2019 Dwóch znajomych ma Convoya S2+. Jeden z kolimatorem i ta świeci zbyt blisko, drugi jak go pan chińczyk stworzył i na ostatniej szosowej przejażdżce zawstydził mojego Proxa Cratera. Wiem, że to nie te lampki ale Sirius nie jest drogową lampką ino w teren. Crater ma niby jakiś tam podwójny beam i ma nie oślepiać ale to robi. W ogóle mam wrażenie, że lepiej spisywała się Aero f3 ale jestem tylko po jednej jeździe nocnej a lampka pewnie niezbyt dobrze ustawiona więc na razie jej nie skreślam. 1
maszkara72 Opublikowano 15 Września 2019 Autor Opublikowano 15 Września 2019 A ja myślałem,że sirius właśnie jest lampką na drogi skoro ma ,,profilowany" promień światła...A dlaczego myślisz,że sirius nadaje się bardziej w terenie?
Rekomendowane odpowiedzi