Pemower Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Może kogoś zainspiroje Potrzebowałem spawarki 3 nakrętek wiertarki szekla oraz w moim przypadku kawałek grubego płaskownika 3 śrub i szpilki od starego łożyska igiełkowego efekt jest taki: 1 1
mareq Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Spawarka to cudowne narzędzie. Jak się dorobiłem migomatu to bardzo poszerzyło mi się pole możliwości. Do tego zrobiłem sobie tokarkę a teraz zabieram się za frezarkę . 1
Pemower Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Niestety ja mam tylko spawarka inwertorową ale jak na moje potrzeby i umiejętności to wystarczy (mój wiek 17lat) 1
mareq Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Spoko, jak masz duszę majsterkowicza to kiedyś się dorobisz narzędzi na miarę potrzeb.
Accent_Szaj Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 W dniu 9.08.2019 o 23:28, Pemower napisał: (mój wiek 17lat) Wiek nie gra roli,chyba tylko na twoją korzyść .Zapał jest najważniejszy. Jak w wieku 17 Lat takie rzeczy robisz ,to aż strach się bać co zrobisz w wieku 20-30 MacGyver będzie mógł Ci buty czyścić
Rekomendowane odpowiedzi