Vapourize Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Siemka, tak jak w tytule. Jaki polecacie dobry zestaw do narzędzi? Nie mówie tutaj o takich skrzynkach za 2-4 koła + tylko o jakieś przyzwoity zestaw między 100-300 zł.
Azzader Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Ja mam coś takiego https://allegro.pl/bike-hand-yc-728-zestaw-narzedzi-rowerowych-walizk-i7531068196.html i powiem ci że na początku mi wystarczał ten zestaw ale obecnie przy dwóch rowerach i okazyjnie naprawy dla znajomych ten zestaw nie daje rady. Bacik się rozleciał, imbusy tez się wytarły. Ale jakby nie było 4 lata nim naprawiałem rowery. Teraz planuje zakup takiego zestawu i go w miarę potrzeb poszerzać https://allegro.pl/mega-zestaw-narzedzi-rowerowych-pro-walizka-zg-i7202103706.html#imglayer
Gość Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Proponuję kupić zwykłą skrzynkę plastikową na narzędzia Potem systematycznie powoli uzupełniać narzędzia jakie ci są potrzebne , ja tak robię kupuje lepsze klucze które wiem że dłużej wytrzymają Można też obczajać Lidla mają dobre narzędzia typu imbusy i inne takie,ostatnio kupiłem zestaw imbusów z rączkami razem z torx klucze są w skrzyneczce zamykanej ,i są naprawde wytrzymałe koszt 50 zł
istallion Opublikowano 25 Czerwca 2019 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Witajcie, szukam kompletnego zestawu narzędzi do serwisowania roweru w walizce. Nie chodzi o to żeby były tam śrubokręty, zwykłe klucze płaskie czy imbusy. Chodzi mi o np: ściągacz do supportu, klucz do kasety itp. 1
eathan Opublikowano 25 Czerwca 2019 Opublikowano 25 Czerwca 2019 @istallion nie ma sensu kupować zestawu. Kupuj te narzędzia, które będą Ci potrzebne dokładnie przy Twoim rowerze. Wybieraj lepsze marki. Dobrym rozwiązaniem jest kupowanie partiami w zależności od tego co będziesz akurat robić. Na przykład w jednym miesiącu kup podstawowe narzędzie (dobre imbusy, przymiar do łańcucha) w kolejnym kup coś następnego.
wozo13 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Jak kolega napisał najlepiej osobno...ja sporo narzędzi kupiłem na Rowerek.pl ...towar oryginalny i przychodzi zajebiscie zapakowany w dużą ilość bąbelków tylko ja kupuję bezpośrednio w sklepie jest taniej i z rabatem...wielu sprzedawców ma niższe ceny w sklepie internetowym niż na alle@ro mam nadzieję, że nie brzmi to jak reklama, polecam bo jestem zadowolony ...
Olleo Opublikowano 21 Listopada 2019 Opublikowano 21 Listopada 2019 Co powiecie o takim zestawie?https://www.centrumrowerowe.pl/zestaw-kluczy-rowerowych-bike-hand-yc-728-pd10971/?v_Id=53153&gclid=Cj0KCQiAiNnuBRD3ARIsAM8KmluanJdJz18HfGj5dHvR5e76h8Zs8dIkTBhbITmjqJYQHDNE-lug1bQaAopMEALw_wcBZestaw, bo to ma być prezent od laika, który nie ma wiedzy, żeby kompletować pojedynczo.Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 21 Listopada 2019 Opublikowano 21 Listopada 2019 Wszytko zależy od laika są tutaj klucze do podstawowego serwisu domowego więc osobiście uważam że powinien być zadowolony ,druga sprawa ma wszytko w skrzynce więc nie będzie się mu to walać po domu lub piwnicy
Olleo Opublikowano 21 Listopada 2019 Opublikowano 21 Listopada 2019 Wystarczy, by wyremontować sobie górala średniej klasy (acera+alivio) sprzed 10 lat i nauczyć się przy tym mechaniki rowerowej? Nie rozpadną się? Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
SzpiceR Opublikowano 21 Listopada 2019 Opublikowano 21 Listopada 2019 Jakościowo może być i do domowego zastosowania będą ok ale osobiście nie dałbym za to tych 210 plnów, wolałbym coś skompletować samemu. Nooo chyba, że "walizka" jest ważna to spoko.
Rekomendowane odpowiedzi