Skocz do zawartości

Tapiriik

ZelekBARCA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakies alternatywy dla aplikacji tapiriik poniewaz przez ostatnie 10 dni mi nie dziala wszystko było ok przez kilka miesięcy a teraz nie chcę sie synchronizowac. Jesli znacie to prosze o napisanej albo wskazówki jak przenosić treningi ręcznie z endo na strave albo moze wiecie jak naprawic tapiriika.

Opublikowano

Przyłączę się do pytania. Od pewnego czasu Tapiriik nie synchronizuje niczego. Odłączenie i ponowne połączenie niczego nie zmienia. Czy ktoś używa Tapiriika i mu działa? Może działa w wersji płatnej? Jeżeli ktoś to potwierdzi to zapłacę te 2$ żeby z niego korzystać.

Opublikowano

SyncMyTracks to chyba ostantio najlepiej sprawująca się apka 

Opublikowano

Dzięki @Red. Przetestuję. Rozumiem, że to aplikacja jedynie na telefon i nie ma odpowiednika na komputer? 

Opublikowano

Nie badałem sprawy głębiej ale chyba tak. Nawet strona domowa SyncMyTracks sugeruje obsługę poprzez aplikacje na smartfony 

Opublikowano
W dniu 26.06.2019 o 18:40, bbc napisał:

Przyłączę się do pytania. Od pewnego czasu Tapiriik nie synchronizuje niczego. Odłączenie i ponowne połączenie niczego nie zmienia. Czy ktoś używa Tapiriika i mu działa? Może działa w wersji płatnej? Jeżeli ktoś to potwierdzi to zapłacę te 2$ żeby z niego korzystać.

wersja płatna nic nie zmienia w tej kwestii. Mają czasowo problemy z API Stravy, która nawet maila wysłała, że muszą czasowo odłączyć Tapiriik, aż rozwiążą problemy. Pozostaje czekać, jeśli zależy Ci akurat na tym rozwiązaniu.

Opublikowano

Strava wysłała mi maila że coś się sp... popsuło z synchronizacją i pracują nad naprawieniem błędu...

Opublikowano
3 godziny temu, zibi_j1 napisał:

Strava wysłała mi maila że coś się sp... popsuło z synchronizacją i pracują nad naprawieniem błędu...

3 godziny temu, Eddek napisał:

Chyba wszyscy dostali :)

No i ja dostałem. Mam nadzieję, że w końcu coś z tym zrobią bo zaproponowana przez @Red aplikacja co prawda działa, ale jest strasznie upierdliwa (przynajmniej w wersji free). Chętnie wrócę do Tapiriika jaka zacznie znowu działać.

Opublikowano

Już wiem dlaczego nie mogę Endomondo że strava połączyć

Opublikowano

U mnie Tapiriik nigdy nie działał (zawsze tylko "synchronizował" przez jakieś 8h i w efekcie nic się nie synchronizowało), więc jakoś nie odczuwam jego braku :)

• Lubię to! 1
Opublikowano
W dniu 26.06.2019 o 20:24, Red napisał:

SyncMyTracks

Pobrałem i działa wersja pro za free

Opublikowano
Pobrałem i działa wersja pro za free
Jak? 12,99 kosztuje.

Wysłane z mojego LG-K100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jest taka aplikacja Black Market
Są ta aplikacje płatne za darmo
Trzeba poszukać w sieci, pobrać przerzucić na telefon i zainstalować

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

padł mi zegarek Polar a jutro smigam z kumplami i chciał bym mieć trening zapisany i na endo i na starvie jak to zrobić?? nie chcę włączać obu apek na smartfonie bo pewnie bateria długo nie pociągnie. Jeśli np będę jechał na stravie to może to później jakoś eksportować do Endo?? Konto polar mam połączone z obiema apkami ale niestety zegarek idzie do serwisu...

napiszcie jak to zrobić

Bartek 

Opublikowano

Jeden trening to recznie zrobisz export/import.

Wysłane z mojego LG-K100 przy użyciu Tapatalka