Mikołaj Wojtkowiak Opublikowano 7 Czerwca 2019 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Witam .Mam problem z moim brytonem 530 .Zawiesił sie podczas łączenia z siecia wifi tak poważnie że nie można go było w żaden sposób zrestartować. Dopiero po rozładowaniu baterii ponownie próbowałem go podłafdować i a tym samym zrestartowac. Po chwili ładowania odpalił sie ekran logowania i na tym koniec . Jest to ekran z rowerkiem i napisem Rider. NIe można go w żaden sposób połączyć z siecią ani robic twardy reset trzema klawiszami.Kontaktowałem sie z suportem brytona i odpowiedzieli szybko ale proponowali zrobic twardy reset (brak reakcji) łaczyć z siecia wifi ( nie ma możliwosci ) próbować z oryginalnymi kablami .Jak połącze licznik z kompem to go wykrywa ,widz pliki systemowe i pliki fit i cała zawartość licznika ale nie moge go nawet przywrócić do ustawien fabrycznych (apka bryton update) nie widzi licznika podłączonego do kompa.Proszę o pomoc .Nie wiem jak mu odpalić restart albo zrobic ustawienia fabryczne . Nie wiem czy sa jakies pliki które by wymusiły restart albo jakis update .Proszę o jaką kolwiek radę .Może ktoś juz miał podobny problem .
Bujak Opublikowano 8 Czerwca 2019 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Oddaj go na gwarancji.Jak serwis brytona nie pomógł to jak my możemy pomóc?
prinksa Opublikowano 12 Października 2019 Opublikowano 12 Października 2019 Hej mam to samo @Mikołaj poradziłes sobie z tym problemem
marekmcm Opublikowano 11 Czerwca 2020 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Hej Mikołaj Wojtkowiak, jak sobie poradziłeś z tematem, mam to samo? Jak robić reset? może prinksa dał radę?
Rekomendowane odpowiedzi