Skocz do zawartości

[Szukam] Torba na drona DJI Mavic Air

Paster03

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy forumowicze,

poszukuję torby podsiodłowej/torby na ramę z miejscem na telefon, która pomieści Mavica Air.

Złożony dron ma wymiary 168×83×49 mm (dł. x szer. x wys.), a już idealnie byłoby go zmieścić w fabrycznym etui hardcase 190×110×71 mm. Wolałbym torbę pod siodło, bo w tej na ramie mieszczę telefon, kontroler i drugą baterię. Torby, które znalazłem mają albo takie wymiary zewnętrzne, albo teoretycznie są większe, ale np. zwężają się ku dołowi i tym samym nie pomieszczą sprzętu.

Opublikowano
W dniu 19.04.2019 o 23:03, Paster03 napisał:

Drodzy forumowicze,

poszukuję torby podsiodłowej/torby na ramę z miejscem na telefon, która pomieści Mavica Air.

Złożony dron ma wymiary 168×83×49 mm (dł. x szer. x wys.), a już idealnie byłoby go zmieścić w fabrycznym etui hardcase 190×110×71 mm. Wolałbym torbę pod siodło, bo w tej na ramie mieszczę telefon, kontroler i drugą baterię. Torby, które znalazłem mają albo takie wymiary zewnętrzne, albo teoretycznie są większe, ale np. zwężają się ku dołowi i tym samym nie pomieszczą sprzętu.

Ja swojego wożę w Topeak Backloader. Mam wersję 15L więc dron mieści się w fabrycznej torebce (tej z wersji Pro) a w niej oczywiście kontroler i zapasowe akumulatory. Jeśli chcesz wozić samego drona w hardcasie to myślę, że spokojnie 6L wystarczy (wymiary 50(max)x16x15cm).  Samo wykonanie torby bez zarzutów.