msg7 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Proszę o radę. Kupiłem kamerę hero 7 black. Niezaleznie od tego czy robię zdjęcie czy film pod pewnym katem do Słońca (tak do 70st z każdej strony) to pojawiają się refeksy świetlne. Oczywiście refleksy będą ale jest jedno miejsce gdzie jest po prostu plamka na środku kadru i psuje zdjęcia i filmy. Wydaje mi się że tak nie powinno być. Jedną kamerę zwróciłem (do 14 dni). Z tą chyba zrobię to samo. Miałem wcześniej inna i porównując je ta pierwsza nie miała żadnych plamek. Oczywiście pod Słońce pojawiały się refleksy ale takie "normalne". W gopro wygląda jakby była jakaś rysa na obiektywnie itp. Co o tym sądzicie? dziękuję
DamianKle Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Dobrze, że piszesz o tym, bo wychodzi na to, że gopro nie jest dopracowana, jak na sprzęt za 1699 zł.
mareksit Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 W mojej nic takiego nie ma. Do reklamacji.
tsharny Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 Hej, ja również używam tej kamery już pół roku i nic takiego się nie dzieje. Filmy kręcone w różnych warunkach pogodowych jak i oświetleniowych - od nart i snowboardu, aż po sztolnie kopalniane Jak możesz to od razu oddaj i ew. wymień na inną sztukę, a jeśli nie to reklamacja.
Rekomendowane odpowiedzi