Skocz do zawartości

strava nie zapisuje trasy

rowerzysta2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak tylko czasami nowy Andek to skok na zasoby i tak telefon który z Androidem 5.0/5.1 śmigał to z 7.0 będzie miał prędkości przeciętnego żółwia. To jest główny powód dla którego stare telefony nie mają wsparcia producenta. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Faktycznie, jednak są te aktywności. Honor7lite, android 6.

Wysłane z Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, odgrzebuję wątek, choć mój problem jest nieco inny. Telefon Samsung Galaxy S8 (sam sie aktualizuje,więc ustawienia chyba standardowe) i Strava w aktualnej wersji. Kilka pierwszych tras było jak należy, później rejestracja trasy wygląda tak : Strava nie rejestruje całej trasy, zapamiętuje tylko 2-3 przypadkowe punkty i kreśli między nimi proste jako trasy przejazdu. Do tego przypadkowy czas jazdy, odległość i średnia prędkość np 130 km/h :))). Odinstalowałem, zainstalowałem jeszcze raz (tworząc nowe konto), sytuacja bez zmian. Może ktoś wie co i gdzie sprawdzić w aplikacji i telefonie ? Będę wdzięczny za rady.

Opublikowano

Prawdopodobnie android usypia Strave pracującą w tle. Wchodzisz w ustawienia związane z baterią i zezwalasz na pracę Stravy w tle. Powinno pomóc 

• Lubię to! 1
Opublikowano
9 godzin temu, Red napisał:

Prawdopodobnie android usypia Strave pracującą w tle. Wchodzisz w ustawienia związane z baterią i zezwalasz na pracę Stravy w tle. Powinno pomóc 

DZIĘKUJĘ. O to chodziło. Ten telefon ma kilka trybów oszczędzania energii. Miałem włączony jeden z nich. W końcu wszystko działa