Skocz do zawartości

Fotelik dla dziecka 2 lata

ByQ94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć poszukuje fotelik dla dwulatka najlepiej z szybkim demontażem ponieważ w tygodniu jeżdżę do pracy rowerem a w weekend z synem jak wiadomo z małymi dziećmi liczy się każda sekunda :D 

Dodatkowo jakie kaski polecacie ?

Opublikowano

Na pewno Hamax Siesta jest jednym z najbardziej polecanych, a kaski dla dzieci kupowałem w Lidlu, w tej cenie ciężko o lepszą jakość, i mają światełko

Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja używam Hamax siesta od ponad 2 lat - i ja i syn bardzo zadowoleni. Problem pojawił się wczoraj. Fotelik się zaciął i nie mogę go zdemontować, zobaczymy czy WD40 pomoże. Do wczoraj złego słowa nie mogłem na niego powiedzieć. Kaski dla syna kupuję w Decathlonie.

Opublikowano

Polecam Ci fotelik Weeride Kangaroo. Montowany między siodełko a kierownicę co zapewnia dobry kontakt z dzieckiem, nic mu nie zasłania i jest bardzo bezpieczne. Zaliczyłem jedną delikatną wywrotkę i dziecko nawet nie dotknęło ziemi. Wada to nieco utrudniona jazda, trzeba lekko szerzej trzymać nogi (więc spd raczej odpada). Z fotelika jestem zachwycony. Żal będzie się z nim rozstawać jak dziecko wyrośnie. Sam fotelik montowany jedną śrubą do listwy. Listwę mam na stale, luzie potem pytają czy to wzmocnienie do ramy :)