msg7 Opublikowano 21 Marca 2019 Opublikowano 21 Marca 2019 cześć, Proszę o radę, co robię źle. Otóż nagrywam film przy włączonym gps. Potem kopiuje go do programu gopro quik, chcę dodać dane z gps i nie są one dostępne. Czy gdzieś trzeba coś jeszcze włączyć? może podczas kopiowania? Dodam że gps ma zasięg podczas kręcenia. dziękuję za odp.
misiek832 Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 Hej, u mnie to samo. W Hero black 7 też mam włączony GPS (w ustawieniach) na ON. Nagrałem film z przejazdu, wrzuciłem do GoPro Quik, ale funkcje nakładania parametrów z gps'a nie są aktywne Ktoś wie o co kaman?
Saint Opublikowano 4 Stycznia 2020 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Trzeba odczekać od włączenia kamery samej,poczekać aż kamera złapie sygnał gps, na ekranie powinna sie pojawić ikonka że kamera złapała sygnał GPS
Grika Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 A co jeżeli podczas wyjazdu kamerka dzieli film na pliki po 4gb ( System 32) i w niektórych mozna właczyć znaczniki GPS a w innych nie?
Rekomendowane odpowiedzi