Skocz do zawartości

Lampka przednia sygnalizacyjna

GonHex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dłuższego czasu szukam małej lampki przedniej. Mam już ProX Eco 2 ale nie nadaje się on do jazdy po mieście między ludźmi (nawet na najniższym trybie wali po oczach) . Lampka ma tylko i wyłącznie informować że jestem na drodze i nie musi niczego oświetlać. 

Warunki konieczne to:

-Nieduży rozmiar najlepiej coś na silikonowym pasku. 

-Ładowanie poprzez port USB

-Tryb migający (najlepiej jakby był to tryb gdzie lampka mruga kilka razy szybko a potem jest sekunda czy dwie przerwy) 

-W miarę przystępna cena (powiedzmy około 70 zł)

Kupiłem PROX Aplha ale raz jest spora (na to już bym przymknął oko) i pomimo informacji lampka nie posiadała trybu migającego (wyszła wadliwa seria tych lampek). 

Opublikowano

Knog Plus, Mactronic White Line, Mactronic Duoslim (zestaw)

Opublikowano
9 godzin temu, nctrns napisał:

Mactronic White Line

Mam i używam często bo ZAWSZE jeżdżę z sygnalizacją świetlną z przodu i z tyłu. Miałem sytuację, że jechałem w pełnym słońcu w środku lata, a z przeciwka jechał kolega kolarz samochodem. Napisał do mnie kilka chwil później że widział tę lampkę z kilometra. To był wystarczający dowód, że wybór był dobry a lampka spełnia swoje zadanie w 100%. Polecam więc.

Opublikowano

Wybór padł na produkt firmy Mactronic a mianowicie Falcon Eye Echo. Moc 52 lumeny i ma wszystkie cechy o jakich wspominałem. Dzięki za pomoc.