szary_wolf Opublikowano 17 Marca 2019 Opublikowano 17 Marca 2019 Cześć. Zastanawiam się od dłuższego jak skutecznie zabezpieczyć rower przed kradzieżą z piwnicy, ponieważ mieszkam w bloku. Czy ktoś z Was słyszał o czymś takim, albo posiada GPS chowany w ramie, dzięki któremu można zlokalizować rower?
Gość Opublikowano 17 Marca 2019 Opublikowano 17 Marca 2019 W sterówkę owszem ale w ramę? Sam bym kupił.
szary_wolf Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Opublikowano 17 Marca 2019 Pisząc o ramie miałem na myśli to, że jest schowany, czyli właśnie rura sterowa, albo sztyca, bo o takich też czytałem, niestety nie znalazłem. Chciałem poznać opinię kogoś, kto takie coś posiada i może powiedzieć jak się sprawuje.
Gość Opublikowano 17 Marca 2019 Opublikowano 17 Marca 2019 Np. https://allegro.pl/oferta/spybike-tracker-lokalizator-gps-roweru-nowosc-2018-6146757948
szary_wolf Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Opublikowano 17 Marca 2019 Dzięki za link, ale chciałbym poznać opinię kogoś, kto tego używa, a nie link do kupna jest kilka firm i jest spory wybór.
Rekomendowane odpowiedzi