DawidK Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 Witam dzięki forum jestem posiadaczem używanego Garmina 1000. Myślałem, że nie opanuję, że duży przeskok z licznika Sigmy. Prawie wszystko mam opanowane. Ale nie znalazłem jak przenieść dane, przebieg sumę wszystkich przejechanych kilometrów. Da to radę jakoś zrobić czy jestem skazany na liczenie od zera? Dodam, że mam stary licznik sigmy i nie miał on podłączenia z netem przez sigma data. Chciałbym przenieść sumę przejechanych kilometrów i czas. W necie nic nie znalazłem pozdrawiam.
Antyszprycha Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 (edytowane) 15 minut temu, DawidK napisał: Witam dzięki forum jestem posiadaczem używanego Garmina 1000. Myślałem, że nie opanuję, że duży przeskok z licznika Sigmy. Prawie wszystko mam opanowane. Ale nie znalazłem jak przenieść dane, przebieg sumę wszystkich przejechanych kilometrów. Da to radę jakoś zrobić czy jestem skazany na liczenie od zera? Dodam, że mam stary licznik sigmy i nie miał on podłączenia z netem przez sigma data. Chciałbym przenieść sumę przejechanych kilometrów i czas. W necie nic nie znalazłem pozdrawiam. Nie da się Garmin jest powiązany z Garmin Connect więc tam zbierają się wszystkie dane. Każda zmaina urządzenia nawet w rodzienie Garmina nie pozwala na przeniesienie danych. Proponuje mieć zsynchronizowaną starve ze wszystkimi urządzeniami Edytowane 6 Marca 2019 przez Antyszprycha
Rekomendowane odpowiedzi