Skocz do zawartości

Garmin 1000 jak dodać przebieg, że starego licznika?

DawidK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzięki forum jestem posiadaczem używanego Garmina 1000. Myślałem, że nie opanuję, że duży przeskok  z licznika Sigmy. Prawie wszystko mam opanowane. Ale nie znalazłem jak przenieść dane, przebieg sumę wszystkich przejechanych kilometrów. Da to radę jakoś zrobić czy jestem skazany na liczenie od zera?  Dodam, że mam stary licznik sigmy i nie miał on podłączenia z netem przez sigma data. Chciałbym przenieść sumę przejechanych kilometrów i czas. W necie nic nie znalazłem  pozdrawiam. 

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, DawidK napisał:

Witam dzięki forum jestem posiadaczem używanego Garmina 1000. Myślałem, że nie opanuję, że duży przeskok  z licznika Sigmy. Prawie wszystko mam opanowane. Ale nie znalazłem jak przenieść dane, przebieg sumę wszystkich przejechanych kilometrów. Da to radę jakoś zrobić czy jestem skazany na liczenie od zera?  Dodam, że mam stary licznik sigmy i nie miał on podłączenia z netem przez sigma data. Chciałbym przenieść sumę przejechanych kilometrów i czas. W necie nic nie znalazłem  pozdrawiam. 

Nie da się Garmin jest powiązany z Garmin Connect więc tam zbierają się wszystkie dane. Każda zmaina urządzenia nawet w rodzienie Garmina nie pozwala na przeniesienie danych. Proponuje mieć zsynchronizowaną starve ze wszystkimi urządzeniami

Edytowane przez Antyszprycha
Opublikowano

Dzięki to będzie od nowa liczył :)