PietroS Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 Witam rowerową brać Czy spotkał się ktoś może z przypadkiem, gdy pasek do pomiaru tętna dołączony do garmina 520 szwankuje? Objawy są takie, że często w trakcie jazdy po mocniejszym spoceniu się przestaje pokazywać tętno albo czasami też mocno zaniża, np. zamiast około 165 pokazuje stałe 140, bez żądnych wahnięć, bez reakcji na przyspieszenia czy zwolnienia. Da się coś z tym zrobić? Dodatkowo czy jeśli kupiłem tego garmina w sklepie rowerowym bikester pl, ale przyszedł w takim kartoniku, raczej nie fabrycznie zapakowany z tego co pamiętam, do tego przy pierwszym włączeniu nie pojawiły się ustawienia wagi itp, tylko od razu główny ekran, a po wejściu w menu gdzie się ustawia wage czy wzrost były już wpisane jakieś wartości, to oznacza że sprzedali mi używany sprzęt? I jeśli tak to czy można coś z tym teraz zrobić, gdy już używam sprzęt około 2 miesiące?
Gość Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 Ja bym reklamowała. Jeśli dostałeś sprzęt z czyimiś danymi, to zapewne był używany i pochodzi ze zwrotu. U mnie pas Garmina do tętna ma problem raczej w drugą stronę. Jeśli pasek jest suchy, to bywa, że nie łapie - wystarczy zwilżyć i jest ok. W trakcie wysiłku i pod wpływem potu działa potem jak złoto.
pavello Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 Jakby coś Garmin ma w miarę bezproblemowe wymiany
elmapeto Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 Tak jak idzie @Sziva często jest tak ,że trzeba pasek zwilżyć.o odwrotnej sytuacji nie słyszałem. Ja bym reklamował.
Gość Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 Na bank dostałeś jakiś egzemplarz ze zwrotu. I to nawet się komuś nie chciało przywrócić urządzenia do ustawień fabrycznych.
Rekomendowane odpowiedzi