Rafiki Opublikowano 13 Lutego 2019 Opublikowano 13 Lutego 2019 Jak w temacie, interesuje mnie co ten gość ma na kierownicy 🤔 Licznik ? czy pomiar czegoś innego ? 🤔
Rafiki Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Opublikowano 13 Lutego 2019 oo dzieki wielkie ! A są takie liczniki rowerowe w podobnym formacie i rozmiarze i na takim samym ukladzie mocowania ? 🤔
Gość Opublikowano 13 Lutego 2019 Opublikowano 13 Lutego 2019 Wyświetlacz elektryka ot wsio. Nie widziałem do tej pory licznika w podobnym układzie. Gdyby były to pewnie już byśmy je widzieli lub mieli 😉
TwardyBlaszak Opublikowano 13 Lutego 2019 Opublikowano 13 Lutego 2019 50 minut temu, noren napisał: wygląda jak wyświetlacz ebike'ów 7 minut temu, remigiusz napisał: Di2, tak myślę. mhm wyświetlacz e-bików po konwersji. Czyli rower zwykły przerobiony na e-bike za pomocą zestawu do konwersji.
Fenthin Opublikowano 13 Lutego 2019 Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) 44 minuty temu, remigiusz napisał: Di2, tak myślę. Może to być XT/Alfine SC-MT800. Godzinę temu, noren napisał: wygląda jak wyświetlacz ebike'ów Ewentualnie Shimano Steps SC-E8000. Edytowane 13 Lutego 2019 przez Fenthin
Rekomendowane odpowiedzi