Lesiex Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Cześć, Z jakich aplikacji korzystacie wraz z trenażerem? Zalezy mi aby działały na IPada albo iPhone. Nie potrzebuje bajerów jak wyścigi z innymi itp. Jedyne aby jechać po jakiejś trasie a trenażer zmieniał obciążenie. Obecnie jadę na aplikacji Taxca (1 miesiąc free), przejechałem też 20km w Zwift. Koszty są dość podobne a premium. Może macie inne fajne aplikacje, może tańsze działające z Taxc Flow Smart. Edytowane 29 Stycznia 2019 przez Lesiex
jadenarowerze.pl Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Masz jeszcze dedykowaną do trenażera apkę Tacx Training. Nie posiada tras, and wcześniej możesz sobie ułożyć program z odpowiadającymi Ci wartościami, a później urządzenie samo za Ciebie będzie pilnowało kiedy zmienić obciążenie. Wysłane z telefonu
Krzaq Opublikowano 8 Lutego 2019 Opublikowano 8 Lutego 2019 Hej ja zacząłem od niedawna jeździć na darmowej aplikacji działającej tak jak Zwift. Road Grand Tours - jeździ się fajnie trochę mało tras ale można siebie sprawdzić na sprincie i zabójczych podjazdach. Czy polecam... Tak jak najbardziej
Rekomendowane odpowiedzi