Jaley Opublikowano 28 Stycznia 2019 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Hej, Od trzech tygodni używam trenażera Elite Aleno Force B+. Dotąd wszystko było ok, ale dzisiaj co chwilę przerywało przesył danych z czujników do aplikacji, Dane przesyłam przez Bluetootha, sprawdzałem już i na smartphonie z andkiem i na iphonie, wszystkie inne sprzęty wkoło powyłączane, więc zakłócenia wykluczam, bateryjka wymieniona i wciąż ten sam problem, przez chwilę pokazuje dane, potem przerywa przesył i znów za chwilę włącza:/ Skończyły mi się pomysły a support nie odpisuje. Może ktoś z Was miał podobne problemy z przesyłem danych?
Argi Opublikowano 28 Stycznia 2019 Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) 4 godziny temu, Jaley napisał: sprawdzałem już i na smartphonie z andkiem Mam rozumieć, że sprawdzałeś komunikację po Ant+? Niewiele Ci pomogę, ale ogólnie trenażery (zwłaszcza Elite) po BT to kupa, kupa problemów. U mnie kompletnie nie działa, nawet na smartfonie. Jest na forach wiele wpisów na ten temat. Na smartfonach podobno jakoś chodzi, na kompach w Windowsami już nie zawsze.Tylko Ant+. Kupiłem "dongla" Ant+ za 90 zł plus przedłużka USB i wszystko pięknie chodzi. Edytowane 28 Stycznia 2019 przez Argi 1
Jaley Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2019 Muszę zamówić sobie taki klucz i spróbować się łączyć przez ANT+, dzięki, zawsze coś wartego sprawdzenia:)
Rekomendowane odpowiedzi