lortep Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Cześć, dopiero rozpoczynam moja przygodę z trenażerem (Elite Novo Force), w związku z tym nasuwa mi się pytanie czy podczas codziennego użytkowania rower może być cały czas wpięty w trenażer czy lepiej jest go wypinać i wpinać tylko na czas treningu?
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Rowerowi nie robi to żadnej różnicy.
WereWolf Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Godzinę temu, lortep napisał: Cześć, dopiero rozpoczynam moja przygodę z trenażerem (Elite Novo Force), w związku z tym nasuwa mi się pytanie czy podczas codziennego użytkowania rower może być cały czas wpięty w trenażer czy lepiej jest go wypinać i wpinać tylko na czas treningu? Hej.. Samo wpięcie chyba nie przeszkadza, ale jeśli to trenażer z rolką to pamiętaj, żeby tylko samą rolkę po treningu "odpiąc"/odsunąć od opony.
jadenarowerze.pl Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jak rower stoi wpięty na stałe (bez dociśniętej rolki) zawsze jest większa motywacja żeby na niego wsiąść. Nie tracimy czasu na przygotowania, tylko odpalamy maszynę i można zrobić trening.
Rekomendowane odpowiedzi