Skocz do zawartości

Trenażer Elite Novo Force + czujnik Elite Misuro B +

M@niek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej hej wszystkim. Mam pytanie zaczalem przygode z trenazerem takim jak w temacie z czujnikiem dedykowanym od Elite Misuro B +. Wiem ze moze byc on +- nie dokladny ale nie az tak. Jezdze na Zwifcie i potrafie srednia wyciagnac 407w. A wczoraj na wyscigu wyszlo cos ponad 500w. Tutaj wszystko jest ustawiane recznie bo trenazer jest magnetyczny i moje pytanie jakie obciazenie od 1-8 ustawic na trenazer co bedzie mialo odzwierciedlenie na prawdziwy Asfalt? Wtedy te waty napewno spadną. Chcialbym wiedziec jak najlepiej ustawic trenazer abym jezdzil zgodnie z tym co dzieje sie jak jestesmy na zewnatrz. Pozdrawiam Maniek.

Opublikowano

Super dziekuje Ci. Jeszcze jedno pytanko z innej beczki ale tez chodzi o zwifta. Prowdopodobnie wersja probna mi sie skonczyla i poznikaly mi wyscigi tutaj na gorze z prawej strony. Problem w tym ze nie wiem gdzie wejsc aby zaplacic. na zwift.com bylem i nic nie znalazlem gdzie dodac karte platnicza.

Screenshot_20190127-104609.jpg
Opublikowano

Wchodzisz na stronę zwift.com, logujesz się ze strony na swoje konto i tam pod napisem Zwift będziesz mieć Profile Billing Orders. Wchodzisz na Billing i płacisz.