pawelo899 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Cześć ! Chciałem Wam przedstawić moje 2 kółka. Jest to Kross Level R2 2017. Rower kupiłem w lipcu 2017 jako nowy za 1800 zł. Przejechałem nim bardzo mało, dwa tygodnie po zakupie wylądowałem w szpitalu i sezon się dla mnie skończył. W zeszłym roku przejechałem ok. 800 km, w grudniu znowu kontuzja, zabieg i do końca stycznia siedzenie w domu. Do roweru dołożyłem dwie małe lampki, póki co nie jeżdżę po ciemku to takie wystarczą. Licznik Sigma BC 9.16 ATS mierzy moje „wyczyny” J zmieniłem pedały na Dartmoor w kolorze RED. Osłona na ramę pod łancuchem od Bontangera. I mała sakwa pod siodło kupiona w Dechatlonie. Kilka cech roweru : Rama: Aluminium Lite Widelec: Sr Sountour 100mm Opony: Schwalbe Smart Sam Activ Line 2.1 Piasty: Joytech przód i tył Przerzutka przód: Shimano (brak nazwy modelu) Przerzutka tył: Shimano Alivio Pedały: Dartmoor Hamulec przód: Tektro HDC300, tarcza tektro 160mm hydrauliczne Hamulec tył:Tektro HDC300, tarcza Tektro 160 mm hydrauliczne Korba: SR Sountour Klamki: Tektro HD-M300A Manetki: Shimano ML310 Kierownica, chwyty, sztyca, siodełko Kross. Plany na ten sezon ambitne, zobaczymy czy zdrowie pozwoli, a zapału wystarczy do końca roku.
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Dobry rower na początek przygody z kolarstwem. Zdrowia życzę i mnóstwa przejechanych kilometrów!
Rekomendowane odpowiedzi