Artur M. Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Drodzy użytkownicy, czy jest ktoś na forum, kto w ostatnich 3 miesiącach kupił zegarek sportowy Polar Vantage M?
Łukasz_P Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 W listopadzie kupilem i oddałem. W czym problem?
Artur M. Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2019 Ja swojego kupiłem też pod koniec listopada, ale w UK... MógłbyPan odezwać się eską na moją komórkę? Mam parę pytań, ale chcialbym je zadać prywatnie, nie poprzez forum...
malkontent Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 3 godziny temu, Łukasz_P napisał: W listopadzie kupilem i oddałem. W czym problem? A dlaczego oddaleś, Zaciekawiło mnie to, bo jest na mojej liście zakupowej.
Łukasz_P Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Bo to mocno wczesna wersja beta, gdzie nie ma wielu funkcji z M430, a te ci są działają bez rewelacji. GPS też pozostawia sporo do życzenia. Zegarek będzie ok, ale za parę miesięcy, jak ogarną soft porządnie.
malkontent Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Polar niedawno miał promocję - oddając stary sprzęt dostaje się rabat na nowy. W związku z tym, ze mój M200 miał ponad 2 lata, już się "zużył moralnie" nikt ze znajomych nie chciał go nawet za darmo, skorzystałem z tej promocji. Odesłałem zegarek z rachunkiem, w pudełku, w zamian dostałem info na jakie konto wpłacić różnicę w cenie i dostałem kurierem nową zabawkę. Całość trwała 4 dni. Z pierwszego użytkowania - GPS działa całkiem dobrze, mając porównanie z M200 nie mam się do czego przyczepić. Pomiar pulsu z nadgarstka, w M200 jak miałem bardzo spoconą rękę i/lub było bardzo zimno, pomiar tętna był zaniżony. Tutaj tego nie zauważyłem. Dodatkowo, poprzednik czasami 2 minuty szukał sygnału GPS, w Vantage M, nigdy nie szukał dłużej niż 5 sekund. Dodatkowo bateria - w M200 ładowałem po każdej jeździe. Po 2 godzinach na rowerze miałem 2 kreski z 5. Jeżeli nie zrobiłbym tego, to podczas następnej jazdy mam komunikat o niskim poziomie baterii i może uda się zarejestrować całą trasę ... W Vantage M po ładowaniu zrobiłem 5 krótkch treningów na rowerze (GPS + tętno) o łącznym czasie 6 godzin. Do tego godzinna sesja na rowerku stacjonarnym i godzinny spacer nordic walking i bateria ma 26% naładowania.
Rekomendowane odpowiedzi