revolta1 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 2 godziny temu, Chrismel napisał: Także lepiej kupić raz a dobrze i mieć spokój na lata Dokładnie tak 2
Frost Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 (edytowane) Mam Topeaka Mini Pro20 i uratował kilka razy życie znajomych ze starszymi rowerami, w których urwały się łańcuchy. Sześciokąty też dają radę, generalnie świetna jakość. Kupiłem ojcu Crankbrothers M17 i również spisuje się bez zarzutu chociaż są opinie w necie, że to nie ten CB co 10 lat temu i mogą się pojawiać naloty rdzy po jakimś czasie. Jedyną wadą Topeaka jest jego wielkość. Gdyby był trochę większy to byłby absolutnie świetny. Edytowane 6 Czerwca 2020 przez Frost
Zigfir Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 A widział ktoś na żywo Mini PT30 https://www.topeak.com/global/en/products/mini-tools/1339-mini-pt30? Potrzebują jakiegoś moltitoola ze skuwaczem do łańcucha 12tki.
Frost Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 @Zigfir Mini 20 i Mini PT30 obsługują tak samo łańcuchy do 12 speed. Wymiarowo oba są niemal identyczne.
revolta1 Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 Mam 20ke jest mała byłem bardzo zdziwiony jak przyszedł że taki mały. Skuwacz działa używałem. Bardzo mi zależało żeby działał 1
Rowerek 123 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Cześć jestem tu nowy mam pytanie na temat multi tool jestem zainteresowany crunk Brother m17 oraz park tool ib3 którego byście wybrali z góry dziękuję Cześć jestem tu nowy mam pytanie na temat multi tool jestem zainteresowany crunk Brother m17 oraz park tool ib3 którego byście wybrali z góry dziękuję
Nial Opublikowano 8 Grudnia 2021 Opublikowano 8 Grudnia 2021 (edytowane) Czy ten Mini ze skuwaczem jest kompatybilny z napędami 12-rzędowymi? Bo z tego co znalazłem, to tylko Blackburn jest. Popełniłem taki filmik, może komuś się informacje przydadzą. Intro można pominąć Edytowane 8 Grudnia 2021 przez Nial
Rekomendowane odpowiedzi