dRoG Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 cześć, aktualizowałem swojego Vortex Smart i podczas aktualizacji był chwilowy brak prądu🤬 Po ponownym włączeniu do prądu przy Vortexie pali się pomarańczowa dioda i nie można się z nim połączyć przez bluetooth. Aktualizowałem go przez aplikacje w telefonie. Jest jakaś możliwość wskrzeszenia go do żywy czy został już tylko serwis? Czytałem o tym że można spróbować zaktualizować go komputerem przez połączenie ant+ czy warto kupić usb ant+ i próbować?
tadzikpl Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 A do supportu pisałeś? Szybko odpowiadają..
dRoG Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Opublikowano 21 Listopada 2018 Dzięki, za Twoją poradą napisałem do sapportu mam nadzieję że uda się wskrzesić to warzywo które zrobiłem z mojego vortex-a...
tadzikpl Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 Też czytałem o opcji z aplikacją z kompa i Ant+, piszą o tym tutaj.. https://zwiftinsider.com/updating-your-tacx-smart-brake-firmware/ Ale jak nie masz dongla Ant+ pod ręką, to pisz na support.
Rekomendowane odpowiedzi