Skocz do zawartości

WERSJA TESTOWA ZWIFT

RAFAL1974

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MAM PROBLEM ZE ZWIFT MAM POŁACZONY TRENAZER Z IPAD I PIERWSZY TRENING ODBYŁEM BEZ PROBLEMÓW

DZIS CHCIAŁEM POTRENOWAC JESZCZE RAZ LECZ POKAZUJE MI MOC I KADENCJE A JA JAKO KOLARZ STOJE NA ROWERZE I NIE MOGE RUSZYC CZAS TEZ W MIEJSCU STOJI

MOZE COS ZLE WLACZYŁEM

Opublikowano

Caps lock..

Zwift jest płatny, udostępnia oisnm 20km miesięcznie darmo.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam. W tym roku mam pierszy kontakt ze Zwift'em. Owszem na początek było 20km. Po przejechaniu tych 20 km przełączył się i mam napisane 7 dni free. 

To było 5 dni temu, a u mnie nadal jest napisane 7 dni free. 

Opublikowano

Z tego co pamiętam to w Swift jest 7 dni za darmo lub 20km. Skoro zrobiłeś 20km to czas free minął już wg mnie.

Opublikowano
Godzinę temu, -Marcin- napisał:

Z tego co pamiętam to w Swift jest 7 dni za darmo lub 20km. Skoro zrobiłeś 20km to czas free minął już wg mnie.

Też jestem zdziwiony, ale narazie śmigam za free. 

Opublikowano

Pierwszy abo jest 7 dni trial, potem jak nie kupisz, to 20km na miesiąc

Opublikowano

To ja się tylko dołączę do pytania: właśnie zapłaciłem po 7 dniach trial'a i pewnie na wiosnę zrobię "Cancel".

Rozumiem że cała historia zostanie, jedynie "wjedzie" to organicznie 20km/mc?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwsze 7 dni darmowe niezależnie od ilości kilometrów, potem tylko 20 km darmowych w miesiącu. Niektórym się okres darmowy nie wyłączył, ale to pojedyncze przypadki.

Opublikowano

Cześć!
Mam problem z opłaceniem konta... minął okres próbny wiec postanowiłem wykupić ... i co? i nic. Podaje, ze płace payPal mam tam podaną karte klikam Join i na tym koniec. Przyszedł mail, że dołączyłem do Zwifta ale konto sie nie odblokowało ani pieniędzy nie pobrało. Próbowałem jeszcze parę razy. Puki co odblokowane mam od dzis 25km na ten miesiąc wiec jest to ciągle wersja próbna . Jakieś sugestie?
Czy na koncie Paypal musze mieć środki? (przelałem dziś ale zaksięgowane będą pewnie w poniedziałek)

Opublikowano
12 godzin temu, piter01 napisał:

Cześć!
Mam problem z opłaceniem konta... minął okres próbny wiec postanowiłem wykupić ... i co? i nic. Podaje, ze płace payPal mam tam podaną karte klikam Join i na tym koniec. Przyszedł mail, że dołączyłem do Zwifta ale konto sie nie odblokowało ani pieniędzy nie pobrało. Próbowałem jeszcze parę razy. Puki co odblokowane mam od dzis 25km na ten miesiąc wiec jest to ciągle wersja próbna . Jakieś sugestie?
Czy na koncie Paypal musze mieć środki? (przelałem dziś ale zaksięgowane będą pewnie w poniedziałek)

Sprawdz czy dane karty masz aktualne. Co jakiś czas kartę wymieniasz więc i dane trzeba aktualizować.

Osobiście środków nie przelewałem pobiera odrazu z konta. 

Opublikowano
W dniu 2.12.2018 o 10:26, piter01 napisał:

aktualne

Wygeneruj dane do przelewu na swoim koncie Paypal, zrób przelew ze swojego konta, po 2 dniach roboczych masz środki na koncie PP, zapłać za co chcesz - bez podpinania karty, bezpieczniej.

• 5 tygodni później...
Opublikowano (edytowane)

hej te 7 dni za free to się liczy od zarejstrowanie bo czekam na antenkę ant+ więc jeszcze się nie rejestrowałem aby nie stracić tych 7 dni ???? 

Edytowane przez luksta
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 3.01.2019 o 02:20, luksta napisał:

hej te 7 dni za free to się liczy od zarejstrowanie bo czekam na antenkę ant+ więc jeszcze się nie rejestrowałem aby nie stracić tych 7 dni ???? 

nie stracisz