mk77 Opublikowano 16 Października 2018 Opublikowano 16 Października 2018 Witam Poszukuję jak w temacie licznik rowerowy który odczyta sygnał z czujników garmina, prędkość oraz kadencja i przedstawi to w czytelny sposób. Ma być uzupełnieniem do zegarka garmina z którego podczas jazdy dość nie wygodnie się odczytuje parametry. Jaki dobry ale jak najtańszy licznik polecicie ?
Medzamir Opublikowano 16 Października 2018 Opublikowano 16 Października 2018 Wszystko co czyta ant+ zagra z twoimi czujnikami. Chyba że trafisz na uszkodzony. Z najtańszych to igs50 (być może też niższe modele) czy bryton 310.
mambaout Opublikowano 17 Października 2018 Opublikowano 17 Października 2018 Bontrager trip 300.Używałem właśnie jako uzupełnienie zegarka do bieżącego podglądu parametrów. Mam na sprzedaż jeżeli jesteś zainteresowany, bo kupiłem edge. Jak coś to pisz pw:)
tadzikpl Opublikowano 17 Października 2018 Opublikowano 17 Października 2018 Giant Neos, również mogę sprzedać. Jakby co, to pisz PW.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi