Skocz do zawartości

Kross KRC 540 GPS podświetlenie

tdvx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam właśnie kupiłem licznik Krossa KRC 540 GPS i za żadne skarby nie umie ustawić podświetlenia w liczniku, wchodzę w ustawienia ale nic się nie dzieje w ogole nie świeci!

Może ktoś pomoże?

Edytowane przez SpiderMAN
Opublikowano

Czytam i sa 3 opcje . właczanie przyciskiem ,zawsze wlaczone  ,i zawsze wylaczone .Sprawdzalem wszystkie trzy opcje i zadna nie dziala. a w instrukci pisze ze nawet mozna ustawic nawet doklady czas zalaczania podswietlenia. 

Opublikowano
Godzinę temu, tdvx napisał:

Czytam i sa 3 opcje . właczanie przyciskiem ,zawsze wlaczone  ,i zawsze wylaczone .Sprawdzalem wszystkie trzy opcje i zadna nie dziala. a w instrukci pisze ze nawet mozna ustawic nawet doklady czas zalaczania podswietlenia. 

No to jak postępujesz zgodnie z instrukcją i według Ciebie nie działa to tak jak powinno według wpisów w instrukcji, to zrobiłbym zapytanie do supportu Krossa.

P.S.

Tak na marginesie, właśnie przez te niedoróbki zrezygnowałem z tego licznika na rzecz Pure GPS od Sigmy...

Opublikowano

No własnie zaczynam żałowac  ze kupiłem ten licznik, i rozważam jego oddanie .Nie wiem jak w innych licznikaach za podobne pieniadze ,ale jesli chodzi o wskazania np.temperatury i wysokosci to jest jakies nie porozumienie,szczerze odradzam kupno tego  licznika .

Opublikowano

W wątku o Sigmie Pure GPS pojawi się moja mini recenzja niedługo, zbieram wrażenia z jazdy z tym licznikiem, po blisko dwóch miesiącach użytkowania trochę się już uzbierało w głowie.