tdvx Opublikowano 16 Października 2018 Opublikowano 16 Października 2018 (edytowane) Witam właśnie kupiłem licznik Krossa KRC 540 GPS i za żadne skarby nie umie ustawić podświetlenia w liczniku, wchodzę w ustawienia ale nic się nie dzieje w ogole nie świeci! Może ktoś pomoże? Edytowane 17 Października 2018 przez SpiderMAN
Gość Opublikowano 17 Października 2018 Opublikowano 17 Października 2018 Przeczytaj może najpierw instrukcję
tdvx Opublikowano 17 Października 2018 Autor Opublikowano 17 Października 2018 Czytam i sa 3 opcje . właczanie przyciskiem ,zawsze wlaczone ,i zawsze wylaczone .Sprawdzalem wszystkie trzy opcje i zadna nie dziala. a w instrukci pisze ze nawet mozna ustawic nawet doklady czas zalaczania podswietlenia.
Gość Opublikowano 17 Października 2018 Opublikowano 17 Października 2018 Godzinę temu, tdvx napisał: Czytam i sa 3 opcje . właczanie przyciskiem ,zawsze wlaczone ,i zawsze wylaczone .Sprawdzalem wszystkie trzy opcje i zadna nie dziala. a w instrukci pisze ze nawet mozna ustawic nawet doklady czas zalaczania podswietlenia. No to jak postępujesz zgodnie z instrukcją i według Ciebie nie działa to tak jak powinno według wpisów w instrukcji, to zrobiłbym zapytanie do supportu Krossa. P.S. Tak na marginesie, właśnie przez te niedoróbki zrezygnowałem z tego licznika na rzecz Pure GPS od Sigmy...
tdvx Opublikowano 17 Października 2018 Autor Opublikowano 17 Października 2018 No własnie zaczynam żałowac ze kupiłem ten licznik, i rozważam jego oddanie .Nie wiem jak w innych licznikaach za podobne pieniadze ,ale jesli chodzi o wskazania np.temperatury i wysokosci to jest jakies nie porozumienie,szczerze odradzam kupno tego licznika .
Gość Opublikowano 17 Października 2018 Opublikowano 17 Października 2018 W wątku o Sigmie Pure GPS pojawi się moja mini recenzja niedługo, zbieram wrażenia z jazdy z tym licznikiem, po blisko dwóch miesiącach użytkowania trochę się już uzbierało w głowie.
tdvx Opublikowano 17 Października 2018 Autor Opublikowano 17 Października 2018 Ale ogólnie jesteś zadowolony z Sigmy ?
Rekomendowane odpowiedzi