Skocz do zawartości

Uchwyt do samsunga s8 plus

eve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje pomocy w wyborze uchwytu jak w tytule.  Ja pojęcie mam zerowe,  ale chłop ostatnio zaraził się jazdą i śmiga kilometry po różnych powierzchniach :-) Zbliżają się jego urodziny i zamierzam kupić mu coś porządnego. Budżet do 150 - 200 zł. 

Opublikowano

Baseus Miracle. Uchwyt przetestowany przeze mnie w trudnych warunkach terenowych z telefonem Samsung 5,5".

IMG_20181016_191742.jpg IMG_20181016_191134.jpg
Opublikowano

Quadlocka widziałem, macałem jest wart swojej ceny.

Te gumeczki co @leejoonidas proponuje to wszystko fajnie, ale jak strzeli to będzie z S8+ miazga...

Generalnie ja się kieruję zasadą: "Co tanie to drogie", która tutaj pasuje również.

Rozważałem Quadlocka, ale stanęło na tym, że zmieniłem licznik na taki z trackerem GPS, a telefon mam w kieszeni lub plecaku.

Opublikowano (edytowane)

w lecie ci się smartfon w tym zagotuje na twardo.

Mam S5+ , nie ma żadnego problemu z wilgocią, poza jednym - w deszczu należy przykryć wyświetlacz jakimś przeźroczystym etui bo  na mokrym ekranie dotyk nie działa.

"Przeszedłem" wiele uchwytów do smartfona i skończyłem na quad locku.

GUBy tez fajne, mają tylko jedną wadę. Nie zawsze używa sie smartfona do nawigacji i wtedy albo trzeba uchwyt demontować albo jeździć z patelnią na kierze. Quad pod tym względem jest dyskretny.

A na co dzień używam Sigmy 23.16 lub Wahoo bolt (w zależności od roweru).

Edytowane przez dfq
  • 4 tygodnie później...