gery77 Opublikowano 29 Września 2018 Opublikowano 29 Września 2018 Co oznacza zapis jak na poniższym screenie "Tymczasowe do czasu synchron" ? Nie wiem czemu, ale ten wynik nie pojawia mi się na platformie Garmin Connetct mimo poprawnie przejechanego segmentu i pobicia osobistego rekordu. Urządzenie to Garmin 820
Motke Opublikowano 30 Września 2018 Opublikowano 30 Września 2018 10 godzin temu, gery77 napisał: Co oznacza zapis jak na poniższym screenie "Tymczasowe do czasu synchron" ? Nie wiem czemu, ale ten wynik nie pojawia mi się na platformie Garmin Connetct mimo poprawnie przejechanego segmentu i pobicia osobistego rekordu. Jak dokonasz synchronizacji to się pewnie pojawi.
gery77 Opublikowano 30 Września 2018 Autor Opublikowano 30 Września 2018 9 godzin temu, Motke napisał: Jak dokonasz synchronizacji to się pewnie pojawi. Synchronizacji czego? Jazda jest wgrana na serwis Garmin Connect, ale bez tego segmentu. W ogóle to jest coś dziwnego z tymi segmentami Garmina, jedne pojawiają się drugie wcale, dziwna sprawa.
Joker-kfp Opublikowano 29 Września 2020 Opublikowano 29 Września 2020 Witam mam tez problem z tymi segmentami przejezdzam segment zgrany na uzadzenie po przejechaniu segmentu jest jakis tam czas lecz po sprawdzeniu w garmin connect tego odcinka wyswuetla mi ze go wogole nie przejechalem nie ma zadnego czasu.. Ktos ma jakis pomysl jak ma sie to zapisywac??
pecio Opublikowano 29 Września 2020 Opublikowano 29 Września 2020 Sprawdź czy w polityce prywatności masz odfajkowane segmenty.
Gość Opublikowano 30 Września 2020 Opublikowano 30 Września 2020 a wiecie jak to jest, że ja u siebie muszę mieć aktywności ustawione na publiczne, bo inaczej nie zobaczę listy w segmencie, z kolei jak wchodzę poprzez segment w profil niektórych osób to jest info, że ta osoba udostępnia publicznie tylko część informacji i nie widać jej aktywności
pecio Opublikowano 30 Września 2020 Opublikowano 30 Września 2020 Bo możesz udostępniać tylko niektóre dane. Wszystko masz w ustawieniach. Ustawiasz w Garmin Connect - profil i konto - i tam masz między innymi ustawienia prywatności , profil publiczny itd . tam wszystko ustawiasz co ma być o tobie wyświetlane . Szukaj i baw się ustawieniami.
Gość Opublikowano 30 Września 2020 Opublikowano 30 Września 2020 wiem, że tak jest, ale jak ustawiałem prywatne lub ograniczone udostępnianie aktywności to wtedy nie pokazywał mi miejsca na segmencie
pecio Opublikowano 1 Października 2020 Opublikowano 1 Października 2020 (edytowane) Kwestia odpowiedniego odfajkowania ustawień i co najważniejsze tego poniżej - to ma być włączone !!!!!! Edytowane 1 Października 2020 przez pecio
Gość Opublikowano 1 Października 2020 Opublikowano 1 Października 2020 (edytowane) to oczywiste dobra chyba znalazłem, profil ustawiony na "tylko ja", a aktywność na "wszyscy" i powinno pokazywać segmenty i klasyfikacje, a jednocześnie nie będzie widać żadnych info o profilu i aktywnościach użytkownika Edytowane 1 Października 2020 przez Gość
Rekomendowane odpowiedzi