Skocz do zawartości

Segmenty Garmin

gery77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co oznacza zapis jak na poniższym screenie "Tymczasowe do czasu synchron" ?

Nie wiem czemu, ale ten wynik nie pojawia mi się na platformie Garmin Connetct mimo poprawnie przejechanego segmentu i pobicia osobistego rekordu.

559.jpg.7419f1fbbbac180c6fd80b3d49678ea2.jpg

Urządzenie to Garmin 820

Opublikowano
10 godzin temu, gery77 napisał:

Co oznacza zapis jak na poniższym screenie "Tymczasowe do czasu synchron" ?

Nie wiem czemu, ale ten wynik nie pojawia mi się na platformie Garmin Connetct mimo poprawnie przejechanego segmentu i pobicia osobistego rekordu.

Jak dokonasz synchronizacji to się pewnie pojawi.

Opublikowano
9 godzin temu, Motke napisał:

Jak dokonasz synchronizacji to się pewnie pojawi.

Synchronizacji czego? Jazda jest wgrana na serwis Garmin Connect, ale bez tego segmentu.

W ogóle to jest coś dziwnego z tymi segmentami Garmina, jedne pojawiają się drugie wcale, dziwna sprawa.

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam mam tez problem z tymi segmentami przejezdzam segment zgrany na uzadzenie po przejechaniu segmentu jest jakis tam czas lecz po sprawdzeniu w garmin connect tego odcinka wyswuetla mi ze go wogole nie przejechalem nie ma zadnego czasu.. 

Ktos ma jakis pomysl jak ma sie to zapisywac??

Opublikowano

Sprawdź czy w polityce prywatności masz odfajkowane segmenty.

Opublikowano

a wiecie jak to jest, że ja u siebie muszę mieć aktywności ustawione na publiczne, bo inaczej nie zobaczę listy w segmencie, z kolei jak wchodzę poprzez segment w profil niektórych osób to jest info, że ta osoba udostępnia publicznie tylko część informacji i nie widać jej aktywności

Opublikowano

Bo możesz udostępniać tylko niektóre dane. Wszystko masz w ustawieniach. Ustawiasz w Garmin Connect  - profil i konto - i tam masz między innymi ustawienia prywatności , profil publiczny itd  . tam wszystko ustawiasz co ma być o tobie wyświetlane . Szukaj i baw się ustawieniami.

Opublikowano

wiem, że tak jest, ale jak ustawiałem prywatne lub ograniczone udostępnianie aktywności to wtedy nie pokazywał mi miejsca na segmencie

Opublikowano (edytowane)

Kwestia odpowiedniego odfajkowania ustawień i co najważniejsze tego poniżej - to ma być włączone !!!!!!

garm.jpg

Edytowane przez pecio
Opublikowano (edytowane)

to oczywiste

dobra chyba znalazłem, profil ustawiony na "tylko ja", a aktywność na "wszyscy" i powinno pokazywać segmenty i klasyfikacje, a jednocześnie nie będzie widać żadnych info o profilu i aktywnościach użytkownika

Edytowane przez Gość