kbn Opublikowano 29 Września 2018 Opublikowano 29 Września 2018 Cześć, za niedługo przyjedzie do mnie Tacx Flow Smart, więc oczywiście planuję zakup opony. Pytanie jest takie czy kupić tą oryginalną od Tacx czy jest jakaś lepsza (które zapewni lepsze wyciszenie)? Oraz kwestia podkładki pod trenażer. Niektórzy polecają jakieś specjalne maty, inni maty anty wibracyjne pod pralkę, a inni zwykłą karimatę. Co według Was będzie najlepszą opcją? Z góry dzięki za odpowiedzi Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
lukaszko Opublikowano 29 Września 2018 Opublikowano 29 Września 2018 Mam ten trenażer i powiem ci że jest głośno. Ja jeżdżę w garażu więc to nie problem. Opona to podstawa, druga sprawa to czysta i odtłuszczona rolka i opona. Wtedy możesz jeździć wolniej czyli ciszej. Napęd też halasuje więc wskazane jest dobre czyszczenie i smarowanie. Widziałem że zakładają karton na trenażer żeby go wygłuszyć.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
kbn Opublikowano 1 Października 2018 Autor Opublikowano 1 Października 2018 Mam ten trenażer i powiem ci że jest głośno. Ja jeżdżę w garażu więc to nie problem. Opona to podstawa, druga sprawa to czysta i odtłuszczona rolka i opona. Wtedy możesz jeździć wolniej czyli ciszej. Napęd też halasuje więc wskazane jest dobre czyszczenie i smarowanie. Widziałem że zakładają karton na trenażer żeby go wygłuszyć.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaMam pytanie, może głupie, ale zapytam. Ja w rowerze mam oponę 25mm, natomiast ta do trenażera tacx ma 23mm. Będzie się dało ją założyć?Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi