Fritzowski Opublikowano 21 Września 2018 Opublikowano 21 Września 2018 Cześć! liczę że wy mi pomożecie... bo na pomoc techniczną nie mam co liczyć... Kupiłem jakoś w sierpniu mio 205 razem z czujnikami. Odpakowałem próbuje sparować czujniki, okazuje się że ich nie widzi... (problem numer 1) ale bylem zbyt radosny że urządzenie przyszło to ruszyłem w testy. i tu występuje problem numer 2 który jest strasznie irytujący... mianowicie nie działa pauza. Postaram się wytłumaczyć na danym przykładzie. Ja lubię z rowerem gdzieś chodzić, dojechać gdzieś pójść. więc pokonuje przykładowo 30km do danego punktu i klikam pauze bo stwierdzam że przejdę się gdzieś z rowerem, więc pauza jest żeby nie "psuło" średniej przejazdu. i idę dajmy kilometr. wracam do punktu gdzie się zatrzymałem, ruszam z miejsca daje kontynuuj, a tu okazuje się że po daniu opcji kontynuuj zliczyło mi ten dystans który pokonałem pieszo z wcisniętą pauzą. czyli dalem pauze przy 30km. a po daniu kontynuuj mam już 31km. Pisałem z tym problemem do pomocy technicznej, pierwsza odpowiedz była abym przywrócił ustawienia fabryczne, odpisałem że nic nie pomaga to otrzymałem odpowiedz aby dzwonić do pomocy technicznej. A z problemem czujników napisałem do nich 4 września, odpowiedz otrzymałem 19 wrzesnią i to żebym sprawdził baterie. Nie wiem co mógłbym z tym urządzeniem dalej zrobić. Może ktoś zna rozwiązanie czy coś.. może sam miał taki problem, ale jeżeli nie mogę liczyć na pomoc techniczną to jesteście moją jedyną deską ratunku.
Jaco11 Opublikowano 11 Października 2018 Opublikowano 11 Października 2018 Mam problem ze sparowaniem czujników nie widzi !
Rekomendowane odpowiedzi