yacoob Opublikowano 18 Września 2018 Opublikowano 18 Września 2018 Hej, rozglądam się powoli za trenażerem na jesienno-zimowe sesje treningowe. Póki co moją uwagę zwrócił Tacx Flow Smart z decathlonu za 999 pln ale od dłuższego czasu nie jest dostępny u nich ani w innych sklepach więc zacząłem się rozglądać za czymś innym. No i znalazłem: Tacx Satori Smart T2400 za taka sama cene: https://www.centrumrowerowe.pl/trenazer-tacx-satori-smart-t2400-pd7652/ Co myślicie o tym urządzeniu? Jakie są różnice z Flow Smart? Dodam że jestem amatorem i na szosie śmigam od tego sezonu. Choci mi o trenażer umożliwiający treningi 1.5-2 godziny 3x w tygodniu z możliwością podglądania podstawowych parametrów (kadencja/prędkość/moc).
-Marcin- Opublikowano 18 Września 2018 Opublikowano 18 Września 2018 W Flow smart opór zmieniasz cyfrowo, a tutaj masz manetkę. Flow smart da się podłączyć do oprogramowania z wirtualną rzeczywistością a tutaj jest układ zamknięty. Pewnie po jakimś czasie będziesz chciał coś więcej od trenażera a Satori już nie rozbudujesz. Jeżeli jednak jesteś pewien, że więcej nie potrzebujesz to ten trenażer można polecić.
yacoob Opublikowano 18 Września 2018 Autor Opublikowano 18 Września 2018 ok dzieki. a czy ktos wie czy flow jest gdzies jeszcze dostepny - nigdzie tego nie widze ..
mareksit Opublikowano 18 Września 2018 Opublikowano 18 Września 2018 Mam kupiony w zeszłym roku w pełni sprawny. Sprzedam za 700 zł.
Rekomendowane odpowiedzi