mmzaj Napisano 27 Sierpień 2018 Udostępnij Napisano 27 Sierpień 2018 Czy ktoś miał? Jak efekty? Odnośnik do komentarza
karzaj Napisano 28 Sierpień 2018 Udostępnij Napisano 28 Sierpień 2018 (edytowane) Jak dla mnie bardzo pozytywne redukcja cellulitu redukcja rozstępów oraz efekty szybsze niz w ćwiczeniach ( nie zawsze mozna się cellulitu pozbyć ćwiczeniami) Trzeba jednak wiedzieć, ze jeden zabieg nie przyniesie efektó i najlepiej jest wybrac sie na kilka zabiegów. Poza tym dobrze jest stosować również dietę i ćwiczenia tak aby efekt był trwały. https://www.mttestetica.pl/mezoterapia-anti-aging/ Edytowane 31 Sierpień 2018 przez karzaj Odnośnik do komentarza
slawoja Napisano 26 Luty 2020 Udostępnij Napisano 26 Luty 2020 Bardzo dobre efekty oczywiscie trzeba cwiczyc i dbac o diete. Mezoterapia Odnośnik do komentarza
Happen Napisano 7 Czerwiec 2021 Udostępnij Napisano 7 Czerwiec 2021 (edytowane) Rozumiem, że chodzi o redukcję cellulitu jako efekt? Ja stosowałam- wspomagająco do ćwiczeń i diety, wtedy efekty widać. A stosowany solo- ściera martwy naskórek, skóra wygląda na zdrowszą, świeższą i jest gładka w dotyku. Niestety sam pewnie niewiele zdziała w redukcji cellulitu. Moim zdaniem skuteczniejszy jeśli chodzi o cellulit bedzie porządny scrub. https://estetico.pl/scrub Ma bardziej dogłebne dzialanie. Edytowane 15 Czerwiec 2021 przez Happen Odnośnik do komentarza
martaigo Napisano 25 Czerwiec 2021 Udostępnij Napisano 25 Czerwiec 2021 Witam ja walczę Celluitem od urodzenia dziecka i powiem tak znalazłam idealne cellublue bańki które doskonale ujędrniają moją skórę. Pierwsze efekty widać już po 2 tygodniach. Odnośnik do komentarza
adda Napisano 25 Luty Udostępnij Napisano 25 Luty Warto spróbować endermologii. Zabiegi są naprawdę skuteczne. Ujędrniają skórę, modelują sylwetkę i pozwalają pozbyć się zbędnego tłuszczu. Ja chodzę do salonu Mariposa w Warszawie i bardzo polecam te miejsce, zabiegi wykonywane są bardzo dokładnie no i najważniejsze, że są efekty. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi