TOMA52 0 Napisano 5 Marzec 2018 Witam, planuje spore zakupy na sbike.pl (wymiana całego napędu ), może ktoś posiada niepotrzebny kod rabatowy do ich sklepu? Nawet kilka procent przy kwocie którą planuję wydać byłoby sporą oszczędnością Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.::Piotr::. 6 Napisano 7 Marzec 2018 czekam właśnie na paczkę od nich więc jak będzie coś dołączone a mi raczej nie będzie teraz potrzebne to Ci podrzucę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TOMA52 0 Napisano 7 Marzec 2018 dzięki, już zamówiłem, jak dostanę jakiś kod to też mogę komuś podrzucić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvti 7 Napisano 12 Marzec 2018 Dostaliście swoje paczki? Sbike to najlepsze ceny i... przynajmniej w moim przypadku skandaliczny czas wysyłki. Głupi byłem, że nie wziąłem za pobraniem, po prostu bym ich olał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TOMA52 0 Napisano 13 Marzec 2018 zamówiłem w środę, dostałem w piątek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makaraska 0 Napisano 13 Marzec 2018 U mnie wysyłka w dniu zakupu, gdyby nie inpost paczka byłaby na drugi dzień, także wysyłka OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.::Piotr::. 6 Napisano 14 Marzec 2018 U mnie z wysyłką również nie było problemu i paczka dotarła bardzo szybko, niestety kodu rabatowego nigdzie w paczce nie zauważyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemcio 20 Napisano 16 Marzec 2018 Ja już od dawna nie zamawiam nic od nich. Tez się zawiodłem :-( Najlepiej ostatnio zamawia mi się z holenderskiego MANTEL-a. Nasi powinni się od nich uczyć :-( W PL czeka się strasznie długo. Czasem trzeba aż się prosić. Tam to co zamówisz do 17 to masz zawsze 2 dni później. Mimo takiej odległości. Kiedyś zamawiałem z kilku miejsc tego samego dnia. Najszybciej przyszło z NL. A z PL nawet do tygodnia później :-( Od 400pln wysyłka z NL gratis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemkolar 4 Napisano 19 Marzec 2018 A ja tam od nich lemondkę zamawiałem, była w ciągu dwóch dni w paczkomacie. Bardzo zadowolony jestem z ich sklepu, bo cena również była najlepsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
halasma 27 Napisano 2 Kwiecień 2018 Czy, ktos aktualnie chcialby sie podzielic jakims kodem do nich?Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mk77 2 Napisano 7 Lipiec 2018 Ja planuję u nich zrobić zakupy na ponad 2.000zł więc chętnie bym przygarnął jakiś kod rabatowy. A sam jak będę mieć po zakupach to się podzielę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rowerowa Szajba 25 Napisano 6 Luty (edytowane) Jak oceniacie wogóle ten sklep www.rosebikes.pl planuje tam zakup i czy to jest rzetelny sklep. Bo znalazłem tam super oferte. Edytowane 6 Luty przez Rowerowa Szajba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
exterytorialny 2 Napisano 7 Luty Czekam na towar od sbike już tydzień. Może dlatego, że niektóre części miały podany czas wysłania 2-3 dni? Status zamówienia 'zrealizowane', a na stronie kuriera cały czas wisi 'nadany nr, paczka nie przekazana jeszcze kurierowi' Ale tym razem nie spieszy mi się. Części jakie potrzebuję mieli najtaniej, no i w ogóle mieli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach