Evil Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Niedawno odnawiałem swój amortyzator , naklejki na nim są bardzo zniszczone od różnych wypadków Zdarłem tamte brzydkie naklejki ale teraz tem amortyzator jest taki pusty więc mam zamiar pójść do zaprzyjaźnionej drukarni która za darmo wydrukuje mi takowe jak pod auto. Jedynym problemem jest wzór. Chciałbym oszukać swój rower i dodać mu troszkę pikanterii naklejając naklejki takie jak na rockshoxie tyle że nie mogę znaleźć w internecie żadnych w odpowiedniej jakości a nie masm zamiaru zamawiać takich na aliexpress za jedną czwartą wartości mojego amortyzatora , Pomożecie ?
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Mam taką oryginalną, znalazłem w papierach po swoich Rockshox'ie. Ale tylko jedna i pewnie chodzi Ci o coś innego (zapewne o tę długą pionową). Jednakże jakbyś był zainteresowany, to mogę Ci to wysłać listem. Edytowane 21 Grudnia 2017 przez Gość
jaro0011 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Jakiś czas temu kupowałem na Ebay naklejki na Rebę - były dostępne różne kolory i wzory. Nie wiem jaki dokładnie masz model ale myślę że można dostać takie naklejki jak się miało fabrycznie na amorku.https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m570.l1313.TR1.TRC0.A0.H0.Xrockshox+reba+decals.TRS0&_nkw=rockshox+reba+decals&_sacat=0
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 @Evil Wstaw jakieś zdjęcie, jakich dokładnie potrzebujesz.
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Ja na Torę kupowałam na Allegro naklejki - nawet kolor można sobie wybrać.
Evil Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2017 3 godziny temu, Kruup napisał: @Evil Wstaw jakieś zdjęcie, jakich dokładnie potrzebujesz. Coś w ten deseń tylko rower jest cały czarny i trzeba odcienie biało czarne plus normalna naklejka rockshox 3 godziny temu, jaro0011 napisał: Jakiś czas temu kupowałem na Ebay naklejki na Rebę - były dostępne różne kolory i wzory. Nie wiem jaki dokładnie masz model ale myślę że można dostać takie naklejki jak się miało fabrycznie na amorku.https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m570.l1313.TR1.TRC0.A0.H0.Xrockshox+reba+decals.TRS0&_nkw=rockshox+reba+decals&_sacat=0 No właśnie piszę że jak nie będę miał wyboru to zamówię ale skoro mogę to zrobić bez czekania i wydawania pieniędzy to dlaczego by nie
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Jeśli znajdę podobny font to narysowanie tego to 15 min. roboty. najbardziej czasochłonne zawsze jest szukanie fontu. Ale zrobić to mogę dopiero po swietach w środę.
Evil Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2017 22 godziny temu, m4rvell0us napisał: Mam taką oryginalną, znalazłem w papierach po swoich Rockshox'ie. Ale tylko jedna i pewnie chodzi Ci o coś innego (zapewne o tę długą pionową). Jednakże jakbyś był zainteresowany, to mogę Ci to wysłać listem. Potrzeba mi też taką ale na takie są wzory w internecie to nie ma problemu żebym sobie wydrukował na foli samochodowej w firmie. I faktycznie jest problem właśnie z tymi podłużnymi które idą wokół amorka . Nie będę nikogo wyzyskiwał a tym bardziej z powodu jakichś głupich naklejek ale dzięki za pomoc 10 godzin temu, jaro0011 napisał: Jakiś czas temu kupowałem na Ebay naklejki na Rebę - były dostępne różne kolory i wzory. Nie wiem jaki dokładnie masz model ale myślę że można dostać takie naklejki jak się miało fabrycznie na amorku.https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m570.l1313.TR1.TRC0.A0.H0.Xrockshox+reba+decals.TRS0&_nkw=rockshox+reba+decals&_sacat=0 Mam problem dlatego że mój amor jest fabrycznie w rowerze a to nisko budżetówka więc naklejki są symbolizowane i charakteryzowane pod model krosa hexagona i nie mogę znaleźć takich właśnie wzorów. 5 godzin temu, Kruup napisał: Jeśli znajdę podobny font to narysowanie tego to 15 min. roboty. najbardziej czasochłonne zawsze jest szukanie fontu. Ale zrobić to mogę dopiero po swietach w środę. Nie masz co się wygłupiać i marnować czasu Przerysowanie tego w corelu to nie jest faktycznie problem więc może sobie z tym poradzę po świętach przed sylwestrem SR SUNTOUR XCT V4 tak dla wszystkich , to jest chyba ten amorek a na pewno ta sama budowa goleni dolnych
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Niestety font kosztuje 23$. Ale jak chcesz to takie na szybko narysowałem, moge Ci podesłać jak Ci sie przyda do czegoś, oczywiscie kolory moge pozmieniać i rozmiar.
Franz Mauer Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Podejdź do sklepu rowerowego lub serwisu ,bo często naklejki RS walają im się i nie wiedzą co z tym zrobić
Rekomendowane odpowiedzi