Seniu001 Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 witam. zakupilem dzisiaj manetki uzuwane deore xt sl-m780 i nie maja obejmy. musze teraz kupic klamki do hamulcow aby je zamontowac?? czy moze jest jakis adapter?? kupowalem to przez ineternet i nie dopatrzylem poprostu;/
Antyszprycha Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 czyli najprawdopodobniej kupiłeś namocowanie i-spec. W tym wypadku musiałbys dokupić klamki zgodne z tym mocowaniem o ile sie nie mylę
marcinek2708 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Witam Podepnę się pod temat. Mam hamulec Xt 785 I spec B i zakupiłem manetkę . Tylko nie zauważyłem że to to I spec A ( nie mogę zwrócić bo to używka) Czy da się to jakoś zamontować, np. spiłować ten haczyk i będzie pasowało, czy nie da rady? Różnią się jeszcze czymś?. Wiem że są adaptery ale ceny po prostu powalają . A więc da się zamontować manetkę I-spec A do klamki I-spec B. Tu link do przeróbki. Edytowane 10 Stycznia 2018 przez marcinek2708
Rekomendowane odpowiedzi