de Villars Napisano 17 Listopad 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopad 2017 Oto kilkanaście rowerów z mijającego sezonu przygotowanych specjalnie dla gwiazd zawodowego peletonu: http://naszosie.pl/2017/11/16/najpiekniejszy-z-pieknych/ Mnie najbardziej przypadł do gustu nr 11 - Merida Scultura V. Nibalego. Interesujący jest też pomysł na malowanie rowerów braci Yatesów - jeden jest negatywem drugiego, choć osobno żaden z nich nie robi specjalnego wrażenia. Brzydalami natomiast jak dla mnie są nr 2 - Cavendisha i nr 8 - Boonena, A Wam który się najbardziej podoba? Odnośnik do komentarza
suqub Napisano 17 Listopad 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopad 2017 11 i patriotycznie 5 Rower Kwiata jest serwo y co daje +10 do prędkości i lansu. Odnośnik do komentarza
Zalas Napisano 17 Listopad 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopad 2017 https://www.redbull.com/pl-pl/red-bull-rampage-galeria-rowerow-2017 A tu zestawienie ze świata Mtb Odnośnik do komentarza
de Villars Napisano 17 Listopad 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopad 2017 Ale te rowery pokraczne Nie ma roweru ładniejszego niż szosa, zwłaszcza taka nie unowocześniona na siłę 1 Odnośnik do komentarza
suqub Napisano 17 Listopad 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopad 2017 Problem w tym, że a szosie z takiej górki nie zjedziesz Canyon chyba najfajniejszy. Jednak bardziej mnie ciągnie ku szosie. Odnośnik do komentarza
Zalas Napisano 17 Listopad 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopad 2017 2 godziny temu, de Villars napisał: Ale te rowery pokraczne Nie ma roweru ładniejszego niż szosa, zwłaszcza taka nie unowocześniona na siłę Sam żeś jest pokraczny Oczywiście, że jest Np. Knolly Podium lub Ellsworth Rogue Albo mój Specialized Big Hit 07r Odnośnik do komentarza
Puncu Napisano 17 Listopad 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopad 2017 Pokraczne to były kiedyś, i ludzie się na tym ścigali. Czy szosy też były takie poj..krzywione? Nicolai Lambda Brooklyn Works Machine Sintesi Bazooka Rocky Mountain RM7 Odnośnik do komentarza
Zalas Napisano 17 Listopad 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopad 2017 @Puncu Jak już się bawimy w pokraczne rowery to ja bym tu dorzucił jeszcze: Balfa BB7 Karpiel apocalypse Richi hulk Giant DH team Dark Owl DH Dobra narobiliśmy trochę off topu pora wrócić do tematu Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 17 Listopad 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopad 2017 6 godzin temu, de Villars napisał: Brzydalami natomiast jak dla mnie są nr 2 - Cavendisha i nr 8 - Boonena Eee, nie taki tragiczny ten cavendishowy. Mi tam nawet się podoba. Najbardziej wpadł mi w oko Spec Sagana i dwa Treki, na których siedzą Zubeldia i Degenkolb. Odnośnik do komentarza
de Villars Napisano 18 Listopad 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopad 2017 Cavendishowy ma jak dla mnie dziwaczną rurę podsiodłową. Tzn. rozumiem, że ona jest aero itd., ale kształt jej mi się nie podoba. Do tego koła o bardzo wysokim profilu - oczywiście wiadomo, jakie mają zalety, ale uroda tego jest taka sobie. Jakby nie te 2 detale, to rower prezentował by się znakomicie, zwłaszcza że ma fantastyczną kolorystykę. Natomiast w Treku Zubeldii nie pasuje mi bardzo gruba rura dolna, no i kształt baranka, jakis taki kwadratowy Natomiast rowery Sagana i Degelkolba - faktycznie ładne, jak dla mnie mogą to być dwie kolejne pozycje na pudle, za rowerem Nibalego Odnośnik do komentarza
nctrns Napisano 18 Listopad 2017 Udostępnij Napisano 18 Listopad 2017 Tarmac Sagana Tylko tarczówki i byłby idealny :3Tapatalk'd Odnośnik do komentarza
de Villars Napisano 18 Listopad 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopad 2017 No nie wiem, tarczówki szosie urody raczej nie przysparzają Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 9 Kwiecień 2018 Udostępnij Napisano 9 Kwiecień 2018 Przepraszam, że tak nagle jak filip z konopii to tu podpiąłem. Ale dla mnie to najpiękniejszy rower na świecie, chciałem to ocalić od zapomnienia. Odnośnik do komentarza
de Villars Napisano 9 Kwiecień 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwiecień 2018 No nie wiem, jak dla jako całość nazbyt jakaś taka futurystyczna. Ale przynajmniej tarczówek nie ma Odnośnik do komentarza
de Villars Napisano 3 Maj 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Maj 2018 Piękny rower dostał Lopez na Giro: http://naszosie.pl/2018/05/03/argon18-galliumpro-dla-miguela-supermana-lopeza/ 1 Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 5 Maj 2018 Udostępnij Napisano 5 Maj 2018 W dniu 3.05.2018 o 19:08, de Villars napisał: Piękny rower dostał Lopez na Giro: http://naszosie.pl/2018/05/03/argon18-galliumpro-dla-miguela-supermana-lopeza/ O kurde, śliczny... A moich opon pod kolor się czepiają. Odnośnik do komentarza
de Villars Napisano 5 Maj 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Maj 2018 Kto się czepia, ten się czepia Sam sobie sprawię kolorowe, jak zajeżdżę obecne. A tu kolejny niebrzydki rower: http://naszosie.pl/2018/05/03/pinarello-f10-x-light-christophera-froomea/ Choć akurat jajowaty blat uroku mu nie przysparza I do tego ma nietypową ilość zębów - 52/38. Odnośnik do komentarza
GBike Napisano 6 Maj 2018 Udostępnij Napisano 6 Maj 2018 13 godzin temu, de Villars napisał: jajowaty blat uroku mu nie przysparza Prawda w/g mnie to dziwactwo. Odnośnik do komentarza
sajekk Napisano 8 Maj 2018 Udostępnij Napisano 8 Maj 2018 W dniu 6.05.2018 o 09:02, GBike napisał: Prawda w/g mnie to dziwactwo. Na pierwszy rzut oka wygląda jakby korba była uszkodzona :) Odnośnik do komentarza
MadOnion Napisano 11 Maj 2018 Udostępnij Napisano 11 Maj 2018 3T, Factor O2 no i mój faworyt. Odnośnik do komentarza
netwalker Napisano 11 Maj 2018 Udostępnij Napisano 11 Maj 2018 3 godziny temu, MadOnion napisał: 3T, Factor O2 no i mój faworyt. Szczerze mówiąc myślałem, ze wybierzesz Canyon Speedmax CF CLX :P 1 Odnośnik do komentarza
MadOnion Napisano 11 Maj 2018 Udostępnij Napisano 11 Maj 2018 Jak już bym miał wybrierać z Canyona to Aeroad'a Speedmax to taki kredens podobnie jak wiekszość TT Pozdro G. Odnośnik do komentarza
Mustache Napisano 27 Maj 2018 Udostępnij Napisano 27 Maj 2018 (edytowane) a tu level na ktorym Jolka zdobyla Mistrza Świata w zeszłym roku: https://marathonmtb.com/2017/09/09/bike-check-jolanda-neff-kross-level/ Edytowane 27 Maj 2018 przez Mustache Odnośnik do komentarza
MadOnion Napisano 30 Maj 2018 Udostępnij Napisano 30 Maj 2018 Przechadzając się w Novym Mescie podczas Pucharu Świata można się rozchorować i bez większego problemu wrócić z bólem głowy, tyle tam tłustych maszyn. Ciekawe kiedy XTR 12s w wersji Di2 😜 Odnośnik do komentarza
de Villars Napisano 6 Lipiec 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipiec 2018 Myślę, że nie powinno w tym temacie zabraknąć roweru Michała Kwiatkowskiego w nowym malowaniu: O ile w n kwestii barw na ramie można było to, myślę, efektowniej rozwiązać, to mostek z orłem jest przekozacki http://naszosie.pl/2018/07/05/pinarello-f10-x-light-specjalnie-dla-michala-kwiatkowskiego/ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi