Hyper Opublikowano 11 Czerwca 2021 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Czołem, Posiadam rower, który pamięta jeszcze czasy szkolne (ma około 13-15 lat), który również od paru lat leży w częściach i czeka na decyzję co z nim dalej począć. Posiadam jego zdjęcia i chciałbym Was dopytać czy warto w niego inwestować, czy też poszukać nowego, już pod obecnego siebie. Wiem, że taki okres czasu na rynku rowerowym to przepaść - w swoim mam m.in. wolnobieg 7 biegowy, hamulce tarczowe mechaniczne, a obecnie standardem są kasety czy hamulce hydrauliczne. https://imgur.com/a/ntMFfuD Będę wdzięczny za każdą jedną odpowiedź, a jeżeli potrzebowalibyście dodatkowych zdjęć, to z chęcią je wykonam. Adam.
alfisko Opublikowano 4 Lipca 2021 Opublikowano 4 Lipca 2021 ten rower w ogolnosci nie byl przesadnie wysokiej klasy. jaki efekt chcesz uzyskac? gdybym to ja podejmowal te decyzje, przeznaczylbym go na 2/3 rower, raczej nie na pierwszy. taki w wariancie na dzialke, po bulki
trovao Opublikowano 5 Lipca 2021 Opublikowano 5 Lipca 2021 (edytowane) Jeśli inwestycja polegała by na złożeniu do kupy, regulacji i drobnych naprawach to można śmigać. Inwestowanie w to wiekszej gotówki kompletnie mija się z celem imho. Edytowane 5 Lipca 2021 przez trovao
Rekomendowane odpowiedzi