GREGOR2020 Napisano 9 Maj 2020 Udostępnij Napisano 9 Maj 2020 Witam. Mam pytanko. Kupilem rower z przebiegiem 466km. Dziś podczas przejazdzki zapalila mi sie ikonka klucza. Nie wiem czy to z racji przekroczenia 500km takie przypomnienie o serwisie czy cos innego. Rower zachowuje sie normalnie. To zgasnie samo czy trzeba z pozycji komputera? Odnośnik do komentarza
GREGOR2020 Napisano 10 Maj 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Maj 2020 Chodzi o rower elektryczny. Napęd Bosch performance cx display purion. Gdzieś wyczytałem że to może być przypomnienie o serwisie po 500km. Odnośnik do komentarza
elmapeto Napisano 10 Maj 2020 Udostępnij Napisano 10 Maj 2020 Prawdopodobnie czas na przegląd. Odnośnik do komentarza
GREGOR2020 Napisano 10 Maj 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Maj 2020 Da się to skasować z poziomu użytkownika? Czy jedynie serwis? Odnośnik do komentarza
TwardyBlaszak Napisano 25 Czerwiec 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwiec 2020 (edytowane) Cytując instrukcję Puriona: Cytat Ponadto producent rowerów lub sprzedawca może ustawić w systemie termin serwisowania po osiągnięciu określonego przebiegu. W takim przypadku komputer pokładowy będzie wyświetlać termin serwisowania w następujący sposób f »🔧«. Serwisowania i napraw roweru elektrycznego należy dokonywać w autoryzowanym punkcie sprzedaży rowerów. Czyli serwis. Edytowane 25 Czerwiec 2020 przez TwardyBlaszak Odnośnik do komentarza
malymr Napisano 29 Grudzień 2020 Udostępnij Napisano 29 Grudzień 2020 tylko serwis i poproś o usunięcie licznika serwisowego .Byle pierdoła i 100zł Odnośnik do komentarza
Wojtasslask Napisano 21 Październik 2021 Udostępnij Napisano 21 Październik 2021 W jaki sposob usunac ten klucz z wyswietlacza bez serwisu? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi