Kkaaeell 31 Napisano 27 Listopad 2018 Kupie kolo mtb 29 cali Przod na piasta 110x15 Tyl na piaste 148x12 najlepiej tarcze pod sruby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Listopad 2018 (edytowane) Mogę Ci sprzedać Novatec 29" jak chcesz z tym że bez boosta ale wg mnie nie potrzeba tylko na sztywną oś wystarczy Ci:) Edytowane 27 Listopad 2018 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman Wawa 25 Napisano 27 Listopad 2018 Jeśli byś potrzebował konwersji przedniej piasty 110 na 100 to mam elementy do tego potrzebne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeLuka 828 Napisano 27 Listopad 2018 (edytowane) Amor boost a piasta nie. @Pucmen faktycznie to kompletnie nie ma żadnego znaczenia i jedno do drugiego będzie pasować idealnie... jak kij do czterech liter. Edytowane 27 Listopad 2018 przez PrzeLuka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman Wawa 25 Napisano 27 Listopad 2018 1 godzinę temu, PrzeLuka napisał: Amor boost a piasta nie. @Pucmen faktycznie to kompletnie nie ma żadnego znaczenia i jedno do drugiego będzie pasować idealnie... jak kij do czterech liter. Będzie pasować i się stosuje. Działa prawidłowo z użyciem elementów do konwersji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeLuka 828 Napisano 27 Listopad 2018 Z tak ale bez nie i o to mi wlasnie chodziło. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kkaaeell 31 Napisano 28 Listopad 2018 Dzieki ale nie chce zadnych adapterow montowac dodatkowo. Kola maja byc czesto i szybko wymieniane z 27,5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reset 16 Napisano 3 Styczeń Aktualne? Jeśli tak to jaki masz budżet? Mam Mavic Crossride z 2017 roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kkaaeell 31 Napisano 4 Styczeń Jaka szerokosc wewnetrzna? Potrzebuje cos kolo 30mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach